Lopullinen Totuus Keskeisistä Yhteiskunnallisista Kysymyksistä!

Ystävän Facebook-seinällä esitetty anekdootti innoitti minuakin pohtimaan maahanmuuton kysymyksiä. Nimittäin.

1. Kukaan, ei kukaan tule Suomeen varsinkaan mistään etelämmästä muin tarkoituksin kuin käyttääkseen hyväkseen suomalaista sosiaaliturvaa ja sen jakajien hyväuskoisuutta. Jos näet tummaihoisen ihmisen hyvinpukeutuneena, hän ei suinkaan ole esimerkiksi maassamme vieraileva tutkija tai liikemies. Varsinkaan hän ei ole omalla työllään tienannut mitään, koska ne sieltä tulevat eivät ole työstä kiinnostuneita eivätkä mitään osaa tehdäkään. Sossusta on kaikki. Ja vaikka jokainen tietää, ettei sossun rahoilla kauaa juhlita, niin maahanmuuttajia varten onkin olemassa oma erityisrahasto, jota täydennetään aina tarpeen mukaan Mummojen Vaipparahastosta. Jokainen siisti päällystakki tarkoittaa sataa kituvaa eläkeläistä.

2. Maahanmuuttajien kotouttaminen on suurta sumusta. Televisiossa näytetään kuvia muka kielikursseista. Oikeasti ne ajavat taksilla Kalastajatorpalle, missä viina virtaa ja syödään kaviaaria ja hanhenmaksapalleroita. Ohjelma koostuu nauramisesta junttisuomalaisten tyhmälle kielelle ja avuttomalle kulttuurille, sekä kaikenlaisen pilkan ja kiusan opettamisesta. Etteivätkö ne muutenkin sitä osaisi, ei-suomalaisia kun ovat. Kaikki tämä rahoitetaan Syrjäytyneiden Nuorten Rahastosta. Jokainen kotoutettu maahanmuuttaja tarkoittaa 500 suomalaisnuoren pysyvää jäämistä työelämän ulkopuolelle.

3. Suomalaisen kulttuurin rikastuttaminen maahanmuuttajilla on suunnattu suoraan sisäänpäinkääntyneitä suomalaisia vastaan. Kyseessä on harkittu kansanmurha. Eduskunta hyväksyi syksyn viimeisessä istunnossa lain, jonka mukaan jokaisen kantasuomalaisen on hymyiltävä maahanmuuttajalle, ryhdyttävä juttusille ja annettava maahanmuuttajan seurata itseään kotiin. Siellä maahanmuuttaja käy taloksi, syö jääkaapin tyhjäksi ja saunoo suomalaisen saunavuorolla. Ellei tähän alistu, punaviherfeministien kommandopartiot tulevat lopettamaan epätoivoisen suomalaisen niskalaukauksella. Tämä toiminta rahoitetaan Veteraanien Kuntoutuskassasta. Jää taas proteesi uusimatta ja vesijumpat käymättä tuhannelta veteraanilta.

No niin, nyt ovat tosiasiat selvillä, mitään salaamatta ja pois jättämättä. Ja minähän olen Väitellyt Tohtori ja Kaveri On Ollut Kelassa Töissä. Että tässä se totuus on, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin uskoa vaan.

Disclaimer: huumoria tajuamattomille linkkinä Reija Härkösen kirjoitus Uuden Suomen Puheenvuorossa periaatteessa samasta aiheesta.

Tietoja Ilona Pajari

Historiantutkija, valtiotieteiden tohtori, sosiaalihistorian dosentti.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s